Träna skänkelvikning

Hejhej! 
Idag red jag upp till holmen för att bli tränad av Annika Jonshede. 
Trände ganska mycket på formen men också mycket lydnad och vägar... Det gick faktiskt bättre än förväntat. Han gick otroligt fint och mjukt, kanske ibland då han kom i övertempo, men verkligen inget överdrivet.
 
Red också igenom LB:1, kollade på när Nadja red den, hade nämligen inte tränat så kollade först på Nadja och sen red jag. Red inte fel någonstans! ;) 
I slutet av träningen så pratade vi lite om vi skulle starta ett Division II lag. Om jag har kvar Magic så är jag eventuelt med där. Så då är det LB, LB och sista LA. I LA är det skänkelvikningar, vilket Magic inte kan... än. 
Så jag provade lite skänkelvikning, Annika fick hjälpa mig, så i de tre sista stegen (i skritt) Gjorde jag skänkelvikning utan att Annika hjälpte mig, han gick jääääääääääääättebra! Både med fram och bakbenen korsade han! AWESOME! :D
 
Imorgon kommer ännu ett inlägg om dagen, ska upp till holmen och fota SM-dressyrponnnys. 
 

TRÖTT!

Hejsan. I förra veckan så sa två killar i våran klass att det var så enkelt att rida osv, Så idag fick de komma och mocka massa skit och packa några påsar hö, sopade stallgången och lite sånt, sen var det ju dags för de att rida på Fargo och Hägge. 
 
Fargo var lite på bushumör så jag fick hoppa på Fargo lite medans Maya höll i Magic.
Jag och Alicia blev väldigt förvånade att Rasse och Filip (Namnen på killlarna) red för några år sedan på ridkola. Så de kom med ridkläder och allt tillbehör, Filip tog ett par handskar som han hade haft när han var typ 6-7 år gammal. Haha...
 
Jo, Magic red jag lite markarbete typ, om man kan kalla det så.... ? 
Det stod ett litet hinder som jag höjde upp så hoppade jag det, sen red jag också dressyr så vi kallar detta "Markarbetes pass" :) 
Imorgon ses vi, är döööööö trött! 
Miss this time... <3

Skolaa

Nu blir det skolan... Ska bada, trök! 
Aja, ses efter att jag har ridit, då blir det ett bra inlägg, långt hoppas vi på ;) 
Ses då! :)
Finaste<3